Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Zásuvkový modul Viking A10S, stříbrná

Zásuvkový modul Viking A10S, stříbrná

VIKING

VA10S


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 323 Kč
Vaše cena bez DPH: 267 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Zásuvkový modul • LED světlo 3W • kompaktní rozměry 7 x 7 x 4,5 cm • ideální pro domácí i kancelářské využití • přípojkový konektor 230V, 16A, 50Hz • robustní a odolný design • zátěžový výkon na jeden modul 2500W
Zásuvkový modul Viking A10S
Vylepšete svůj prostor s naším revolučním zásuvkovým modulem! Tento inovativní produkt, navržený s ohledem na maximální flexibilitu a elegantní design, je ideální volbou pro každého, kdo hledá moderní řešení pro své nabíjecí potřeby. Bez ohledu na druh zásuvkového modulu je zátěžový výkon na jeden modul 2500W. Pro instalování zásuvkových modulů je nutné zakoupit zásuvkovou lištu.
Zásuvkový modul Viking A10S je vybaven LED světlem se spínačem s výkonem 3W.
Klíčové vlastnosti:
•Kolejnicový systém pro maximální flexibilitu: Náš zásuvkový modul je určen k instalaci do zásuvkové lišty a snadno se po ní pohybuje. To znamená, že si můžete přesně určit, kde chcete mít přístup k elektřině, a přizpůsobit si svůj prostor podle svých potřeb.
•Snadná instalace a manipulace: Instalace nikdy nebyla jednodušší! Stačí zasunout zásuvkový modul do zásuvkové lišty a otočením ve směru hodinových ručiček jej upevnit. Kdykoliv potřebujete, můžete modul snadno vyjmout nebo přemístit.
•Široké možnosti použití: Ideální pro kanceláře, kuchyně, obývací pokoje, ateliéry, obchody a další prostory, kde potřebujete spolehlivé a elegantní řešení pro nabíjení a připojení zařízení.
•Stylový design pro moderní interiéry: Zásuvkový modul a lišta mají moderní a elegantní vzhled, který se hodí k jakémukoliv interiéru. Hliníkový profil dodává sofistikovaný nádech, který povznese každý prostor.
Jednoduché a efektivní použití
Použití zásuvkového modulu je nejen jednoduché, ale i mimořádně praktické. Otočením modulu o 45° jej vypnete, aniž byste ho museli odpojovat. Modul lze snadno posunovat doleva a doprava, a pokud potřebujete vyměnit modul za jiný, stačí ho otočit o 90° a vyjmout.
Vylepšete svůj domov nebo kancelář ještě dnes
Zásuvkový modul je ideálním řešením pro všechny, kteří hledají flexibilní, snadno použitelný a stylový způsob, jak spravovat své napájecí potřeby. Nečekejte a objevte nové možnosti, jak si přizpůsobit své prostředí přesně podle vašich představ!
Obsah balení:
1 ks - Zásuvkový modul Viking A10S
Technické specifikace:
Model: Zásuvkový modul Viking A10S
Přípojkový konektor vstup: 230V, 16A ,50Hz
Zátěžový výkon na jeden modul: 2500W
Výkon LED světla: 3W
Rozměry: 7 cm x 7 cm x 4,5 cm
Hmotnost: 80g
ParametrHodnotaPopis
Kód2291040279identifikační kód
NázevZásuvkový modul Viking A10S, stříbrnánázev zboží v katalogu
Part#VA10Sidentifikační kód výrobce zboží
EAN8595656508090mezinárodní číslo zboží
Cena323 Kčvaše cena s DPH
Výrobce VIKINGvýrobce zboží

Prodlužovací kabely a rozbočovače