Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Lenovo Windows Server 2022 Remote DS CAL 10 Device

Nové Lenovo Windows Server 2022 Remote DS CAL 10 Device

Lenovo Windows Server 2022 Remote DS CAL 10 Device

LENOVO

7S050087WW


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 40 401 Kč
Vaše cena bez DPH: 33 389 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Pro odborníky v oblasti IT je zabezpečení a dodržování předpisů primárním zájmem. Nové funkce zabezpečení v systému Windows Server 2022 kombinují další možnosti zabezpečení v systému Windows Server v různých oblastech a poskytují hloubkovou ochranu proti pokročilým hrozbám.
Pokročilé vícevrstvé zabezpečení v systému Windows Server 2022 poskytuje komplexní ochranu, kterou dnes servery potřebují.
Server se zabezpečeným jádrem
*Server se zabezpečeným jádrem využívá možnosti hardwaru, firmwaru a ovladačů k aktivaci pokročilých funkcí zabezpečení systému Windows Server. Mnohé z těchto funkcí jsou k dispozici v počítačích se zabezpečeným jádrem Windows a nyní jsou k dispozici také se zabezpečeným základním serverovým hardwarem a Windows Server 2022.
Hardware root-of-trust
*Zabezpečené kryptoprocesorové čipy Trusted Platform Module 2.0 (TPM 2.0) poskytují bezpečné hardwarové úložiště pro citlivé kryptografické klíče a data, včetně měření integrity systému. TPM 2.0 dokáže ověřit, že server byl spuštěn s legitimním kódem, a následným spuštěním kódu mu lze důvěřovat.
Ochrana firmwaru
*Firmware se spouští s vysokými oprávněními a pro tradiční antivirová řešení je často neviditelný, což vedlo k nárůstu počtu útoků založených na firmwaru. Serverové procesory se zabezpečeným jádrem podporují měření a ověřování zaváděcích procesů pomocí technologie Dynamic Root of Trust for Measurement (DRTM) a izolaci přístupu ovladačů k paměti pomocí ochrany DMA (Direct Memory Access).
ParametrHodnotaPopis
KódLNO7S050087WWidentifikační kód
NázevLenovo Windows Server 2022 Remote DS CAL 10 Devicenázev zboží v katalogu
Part#7S050087WWidentifikační kód výrobce zboží
Cena40 401 Kčvaše cena s DPH
Výrobce LENOVOvýrobce zboží

Příslušenství