Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

ASUS SmartO Mouse MD200 Silent Plus/Kancelářská/Optická/Pro praváky/4 200 DPI/USB+BT/Béžová

ASUS SmartO Mouse MD200 Silent Plus/Kancelářská/Optická/Pro praváky/4 200 DPI/USB+BT/Béžová

ASUS

90XB0790-BMU0A0


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 844 Kč
Vaše cena bez DPH: 698 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

ASUS SmartO Mouse MD200 Silent Plus
Pracujte rychleji a chytřeji s novou myší ASUS SmartO Mouse Silent Plus. Její pečlivě zpracovaná nenápadná silueta je ergonomicky navržena pro pohodlné celodenní používání. Výkonný snímač zajišťuje přesné fungování na téměř jakémkoli povrchu, zatímco speciální spínač zajišťuje téměř neslyšné klikání myši. Vedle toho jsou k dispozici rozsáhlé možnosti přizpůsobení prostřednictvím softwaru ASUS Armoury Crate. ASUS SmartO Mouse Silent Plus je vybavena elastickým poutkem pro pohodlné přenášení.
Myš ASUS SmartO Mouse Silent Plus má nožičky ze 100% teflonu, které podporují hladký skluz po široké škále povrchů, včetně skla, a zajišťují tak potřebnou přesnost a preciznost.
Myš ASUS SmartO Mouse Silent Plus se špičkovým snímačem s rozlišením 4200 dpi dokáže přesně kopírovat téměř jakýkoli povrch. Skvěle funguje i na lesklých površích, od leštěného stolu až po žulový konferenční stůl, takže máte jistotu přesného a bezproblémového ovládání, ať už potřebujete pracovat kdekoli.
Myš ASUS SmartO Mouse Silent Plus je určena pro profesionály a nabízí téměř neslyšná kliknutí myší, která omezují rušení na minimum – je tedy ideální do kanceláře.
Spínače použité v myši ASUS SmartO Mouse Silent Plus vydrží 10 milionů kliknutí, což znamená až třikrát delší životnost než u běžných kancelářských myší. Integrovaná technologie pro úsporu energie navíc udrží myš v provozu až jeden rok pomocí jediné baterie typu AA – můžete se tak nerušeně věnovat svým úkolům.
ASUS SmartO Mouse Silent Plus se připojí bezdrátově jakýmkoli způsobem, který vám vyhovuje, a to díky vestavěnému rozhraní RF 2,4 GHz či technologii Bluetooth. S RF 2,4 GHz si užijete rychlé, plynulé a okamžité reakce, což zaručuje nerušenou práci, zatímco režim Bluetooth poskytuje snadné připojení k jakémukoli kompatibilnímu zařízení a prodlužuje výdrž baterie. ASUS SmartO Mouse Silent Plus se také dokáže spárovat až se třemi Bluetooth zařízeními. Přepínání mezi nimi je tak jednoduché jako stisknutí tlačítka, což je ideální pro multitasking.
Technické specifikace
Konektivita: Bezdrátové, RF 2,4 GHz, Bluetooth
RF vzdálenost: 10m
Typ baterie: 1x AA
Snímání myši: Optický
Tlačítka: 6 programovatelných tlačítek
Barva: béžová (Oat Milk)
Hmotnost: 85g
Rozměry: 114,5 x 71 x 42,3 mm
OS:
* Windows® 10
* Windows® 11
Rozlišení:
* 4200dpi
ParametrHodnotaPopis
Kód185193483329identifikační kód
NázevASUS SmartO Mouse MD200 Silent Plus/Kancelářská/Optická/Pro praváky/4 200 DPI/USB+BT/Béžovánázev zboží v katalogu
Part#90XB0790-BMU0A0identifikační kód výrobce zboží
Cena844 Kčvaše cena s DPH
Výrobce ASUSvýrobce zboží

Myši bezdrátové optické