Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

ASUS Marshmallow Keyboard KW100/Bezdrátová Bluetooth/CZ-SK layout/Zelená

ASUS Marshmallow Keyboard KW100/Bezdrátová Bluetooth/CZ-SK layout/Zelená

ASUS

90XB0880-BKB440


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 802 Kč
Vaše cena bez DPH: 663 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Asus Marshmallow Keyboard KW100
Klávesnice ASUS Marshmallow KW100 je kompaktní, ultratenká bezdrátová klávesnice s minimalistickým designem, která dobře zapadne do domácnosti nebo kanceláře. Klávesnice ASUS Marshmallow KW100 je kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Windows, ChromeOS, MacOS, iOS a iPadOS a nabízí vynikající všestrannost, díky níž je ideální pro každodenní používání.
Klávesnice ASUS Marshmallow Keyboard KW100 je vybavena optimálními nůžkovými klávesami se zdvihem 1,6 mm a dvouúrovňovými nastavitelnými nožičkami, které zajišťují mimořádně pohodlné psaní.
Vestavěná protihluková pěnová vrstva dodává klávesnici ASUS Marshmallow Keyboard KW100 nízkou hlučnost. Při každém stisku kláves generuje méně než 50 dB hluku, takže se uživatelé mohou soustředit na práci bez rušení.
Technologie Bluetooth® Low Energy (BLE) 5.0 umožňuje rychlejší a pohotovější odezvu na větší vzdálenost. Technologie úspory energie zajišťuje až dvouleté používání na nové AAA baterie. Připojte se až ke třem zařízením – např. notebookům, počítačům či tabletům – a snadno mezi nimi přepínejte.
Klávesnice ASUS Marshmallow KW100 nabízí známé rozložení kláves jako u notebooku, které umožňuje okamžitou orientaci. Nechybí ani dvě systémová přepínací tlačítka, která umožňují plynule přepínat mezi režimy Windows, ChromeOS, MacOS, iOS a iPadOS, takže uživatelé mohou pracovat efektivněji.
Klávesnice ASUS Marshmallow KW100 je vybavena odolnými spínači s dlouhou životností až 10 milionů kliknutí. Každá klávesa nabízí povrchovou úpravu odolnou proti UV záření, která zajišťuje dlouhou životnost. Nový papírový obal klávesnice ASUS Marshmallow Keyboard KW100 je navíc šetrnější k životnímu prostředí a eliminuje téměř všechny plastové materiály, které se nacházely v předchozích obalech pro klávesnice.
ParametrHodnotaPopis
Kód185193483340identifikační kód
NázevASUS Marshmallow Keyboard KW100/Bezdrátová Bluetooth/CZ-SK layout/Zelenánázev zboží v katalogu
Part#90XB0880-BKB440identifikační kód výrobce zboží
Cena802 Kčvaše cena s DPH
Výrobce ASUSvýrobce zboží

Klávesnice bezdrátové