Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Grandstream CloudUCM - Business, cloud řešení PBX, 200 klapek, 64 souběžných hovorů, 10GB, 12 měsíců

Grandstream CloudUCM - Business, cloud řešení PBX, 200 klapek, 64 souběžných hovorů, 10GB, 12 měsíců

GRANDSTREAM

CloudUCM Business


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 45 941 Kč
Vaše cena bez DPH: 37 968 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

CloudUCM je cloudové řešení PBX, které poskytuje škálovatelnou a bezpečnou platformu pro obchodní komunikaci a spolupráci s výkonnými funkcemi a integracemi, které týmům umožňují být produktivnější než kdykoli předtím. Tato cloudová PBX sjednocuje veškerou obchodní komunikaci do jednoho centralizovaného řešení, které poskytuje hlasové a videohovory, schůzky, chat, data, analýzy, mobilitu, dohled, přístup k zařízení, interkomy a další.
CloudUCM podporuje všechny koncové body SIP a aplikaci Wave pro stolní počítače, mobilní zařízení a web, což umožňuje týmům komunikovat a spolupracovat odkudkoli na téměř jakémkoli zařízení. Toto škálovatelné řešení lze kdykoli snadno rozšířit bez potřeby dalšího vybavení, poskytuje zabezpečení a spolehlivost na podnikové úrovni a podporuje výkonné integrace a rozšíření třetích stran. Díky poskytování nejmodernější sady funkcí komunikace a spolupráce, zabezpečení na úrovni banky, pokročilého přizpůsobení a různých možností plánu je CloudUCM ideálním řešením PBX pro malé a střední podniky, maloobchod, pohostinství a rezidenční nasazení.
CloudUCM běží na globálně distribuované architektuře využívající webové služby Amazon s datovými centry umístěnými v několika regionech po celém světě. Díky tomu se váš tým může kdykoli připojit odkudkoli a CloudUCM je ideální pro firmy sídlící ve více regionech.
- Až 200 klapek
- Až 64 souběžných audio/video hovorů
- 10 GB Cloudové úložiště
- Built-in SBC
- Komplexní funkce UC
- Nahrávání
- Integrace API
- Doplňky třetích stran
- Vlastní název domény
- SDK
Licence je platná na 12 měsíců.
Pro nákup kontaktujte produktového manažera nebo svého obchodníka. K nákupu postačí název společnosti a také emailová adresa osoby, která danou ústřednu bude spravovat.
ParametrHodnotaPopis
Kód55460376identifikační kód
NázevGrandstream CloudUCM - Business, cloud řešení PBX, 200 klapek, 64 souběžných hovorů, 10GB, 12 měsícůnázev zboží v katalogu
Part#CloudUCM Businessidentifikační kód výrobce zboží
Cena45 941 Kčvaše cena s DPH
Výrobce GRANDSTREAMvýrobce zboží

IP telefonie / VOIP produkty